Producator de echipament pentru testare psihologica
Home          Produse          Servicii          Clienti         Conferinte          Despre noi          Contact

 

 

DESPRE NOI

 

Societatea RQPlus s-a constituit in anul 1992 si are ca obiect de activitate:

  • Conceptia si producerea de programe, aparatura si echipamente pentru examinare psihologica computerizata
  • Testare si evaluare psihologica

Cerintele sociale au determinat colectivul de specialisti al societatii sa initieze in anul 1992 un program de conceptie si experimentare de probe informatizate destinate investigatiei psihologice in domeniile: transporturi rutiere, protectia muncii, selectie si orientare profesionala.

Programul a fost finalizat in anul 2001 prin crearea a doua sisteme informatizate, PSIRUTEVA si PSISELTEVA, constituite din: program de testare psihologica, program de inregistrare si prelucrare a datelor, program de etalonare si arhivare, componente hardeware speciale pentru emiterea raspunsurilor - pupitre, pedale, manete.

Respectarea criteriilor de utilitate si acceptare sociala, fiabilitate, suplete in utilizare, disponibilizare rapida a rezultatelor, a facut ca cele doua sisteme sa fie folosite ca mijloace de investigatie psihologica, etalonare - reetalonare, arhivare de date si resurse umane, in cel putin 600 de cabinete de psihologie aplicata.

In anul 1996 Societatea RQPlus si-a deschis propriul cabinet de testare si evaluare psihologica pentru siguranta rutiera si protectia muncii.

Totodata, acumularea de experienta si consolidarea autoritatii profesionale au dat posibilitatea ca Societatea RQPlus sa-si extinda activitatea si in domeniul managementului de resurse umane - testare si evaluare de personal pentru firme/organizatii si agenti economici.

 

    © 2021 RQPlus S.R.L.
Creat de DreamStyler